Noen av våre leietakere

Hammervoll Pind

Per Vinje, Advokat MNA/Partner
"Vi får byens beste lokaler i en moderne eiendom i klassisk forpakning. Med denne beliggenheten skiller vi oss ut fra resten av vår bransje, og blir ledende i vårt område.

Vår tidligere erfaring med å leie hos Höegh gjør oss helt sikre på at dette kommer til å bli et optimalt leieforhold for oss. Det er kun noen få utleiere av Höeghs støpning i Oslo."

Om selskapet:

Advokatfirmaet Hammervoll Pind er spesialisert mot eiendoms- og entreprisebransjen, og har et sterkt kompetansemiljø innen restrukturering og maritim juss. De er representert med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Halden.

Bilde

3 Step IT

Peer William Velde, Administrerende direktør
"Vi har lett etter lokaler som understreker vårt image som en solid, trygg og langsiktig partner for våre kunder og partnere. Vi ønsket oss moderne fasiliteter i et representativt bygg sentral i Oslo. W7 dekker alle våre ønsker og behov, og Høegh Eiendom har vist både kreativitet og vilje til å skreddersy lokalene til oss."

Om selskapet:

3 Step IT er Nordens ledende serviceselskap innen finansiering, forvaltning og avhending av IT-utstyr.
Konsernet, som har hovedkontor i Finland, har 365 ansatte i 11 land og en årlig omsetning på ca. 500 millioner Euro.
I Norge teller selskapet ca. 30 ansatte i Oslo, Bergen og Stavanger og ski.

Bilde

Colliers International

Thor Bjørdal, CEO/Partner
"I W7 får vi gode moderne kontorløsninger som vi kommer til å leve lenge med.

Det er en spesielt god opplevelse å være leietaker hos Høegh. De er gjennomført profesjonelle, og du kan alltid stole på at de følger opp på sine løfter."

Om selskapet:

Colliers International AS ble etablert i Norge i 1993 under navnet Bjørdal Partners AS. Selskapet ble fullt medlem av Colliers International i 1998. Colliers International er en ledende global eiendomsrådgiver preget av gründerånd.

Bilde

Nucleus

Øyvind Løland, Administrerende direktør
"Vi har fått topp moderne, representative kontorer, hvor vi har fått sette vårt preg på utformingen av lokalene. Raushet og profesjonalitet er det som preger det å være leietaker hos Höegh Eiendom."

Om selskapet:

Nucleus er et fullservice kommunikasjonsbyrå med 20 ansatte. Selskapet ble etablert i 1994 og vår forretningsstrategi er å være totalleverandør av kommunikasjonstjenester til SMB-bedrifter, og leverandør av spisskompetanse til større norske private og offentlige virksomheter.

Bilde

ISCO Group

Ole Petter Melleby, Daglig leder
"Vi tror på at verden er i endring, og at kombinasjonen av samhandling, spisskompetanse og genuin endringsvilje er nøkkelen til å lykkes i fremtiden - for ledere, organisasjoner og for samfunnet.

Vårt valg av W7 som forretningssenter vil være med på å sette en ny standard for oss som ledende rådgivermiljø for store og mellomstore virksomheter som står overfor endringer i rammebetingelser, organisasjon og ledelse. Byggets gjennomgående høye kvalitet, den skreddersydde utformingen av lokalene og Höegh Eiendoms profesjonalitet gir oss den beste rammen for det samhandlende spydspissmiljøet vi ønsker å skape."

Om selskapet:

Vi er spesialister på Executive Search. Vi har vært en aktiv del av norsk nærings- og samfunnsliv i lang tid. Vi vet at det gir liten mening hvis vi ikke bruker vår kunnskap til å bane vei for nye tanker, nye metoder, ny kompetanse og riktige ledere. I går, i dag og i morgen. Vi er ISCO, velkommen til oss.

Bilde

Montin Investor

Peter Hougen, Partner
"I vår prosess med å finne nye kontorer, var det viktig med representative fellesarealer og gode fellesfasiliteter i bygget, samtidig som vi var opptatt av å finne en gårdeier som deler våre verdier i forhold til kvalitet og skikkelighet.

I W7 får vi skreddersydde lokaler, hvor Høegh har klart å omsette vår visjon om topp moderne og hyggelige kontorer til virkelighet.

Høegh har opptrådt meget profesjonelt gjennom hele leietakerprosessen, og ivaretatt våre ønsker og krav på beste måte!"

Om selskapet:

Montin ble etablert høsten 2015, og eies av de ansatte. Selskapet etablerer og investerer i eiendomsutviklingsselskaper. Kombinasjonen av eiendomskompetanse, finansiell kompetanse og forretningskompetanse er vår styrke. Kreativitet, åpenhet og grundighet gjør at teamet evner å identifisere å utvikle interessante forretningsmuligheter. Montin er i dag aksjonær i tre eiendomsselskaper og seks direkte prosjektinvesteringer, og vi ser kontinuerlig på mulighetene for å etablere og investere i nye eiendomsselskaper.

Bilde

Airthings

Øyvind Birkenes, CEO
"Vi valgte W7 utifra lokasjon og at vi som en verdensledende bedrift innen radon og innendørs luftkvalitet ønsker god eksponering fra vårt hovedkontor i Oslo. Vi har i dag også kontorlokale igjennom Hoegh, og vi har vært meget tilfredse med oppfølging og at utleier alltid har vært løsningsorientert."

Om selskapet:

Airthings manufactures accurate, user-friendly radon detectors, giving the most precise results to protect health and promote safety.

Bilde

Differ

Bård A. Amundsen, Partner
"Vi har vokst fra lokalene i Parkveien og ønsket oss dermed noe nytt og moderne. Vi har vært i Parkveien i nesten 4 år og er veldig fornøyd her og ikke minst med Höegh Eiendom som utleiere.
Vi vektla: Full skreddersøm til en overkommelig penge, god (les: bedre) kantine og gode sykkel / garderobemuligheter. Beliggenhet gir seg selv, vi vil være rundt slottsparken.
"

Om selskapet:

Vi er et Management Consulting selskap som vektlegger kunnskap om digital transformasjon. Vi leverer innsikt, strategier og implementeringsløsninger for større selskaper innenfor flere bransjer.

Bilde