Interiør og planløsninger

Kontoret er ikke bare et sted å jobbe, men et sted å møtes som rommer mangfoldet, så resepsjonsområdene blir mer og mer lik lobbyen på et hotell med gode sittegrupper. Dagens trender satt til side, handler utformingen av dagens nye kontor kort og godt om menneskene i din bedrift. Hvordan vil de trives og motiveres av sin kontorhverdag? Vi legger til rette for en best mulig arbeidsdag som fremmer arbeidsglede og gode resultater.

Mobile teknologier medfører at arbeidsplasser som ikke lengre er bundet til en bestemt plass. Den nye generasjonen av arbeidstakere ønsker for eksempel mer valgfrihet, enkelhet og god kommunikasjon som fremmer nettverk og kompetansedeling. Det er uansett du som er i førersetet på hvordan planløsning og utforming av deres lokaler i W7 til slutt skal medvirke til suksess for din bedrift.

Pilid_R_2

“Vi har hatt gleden av å jobbe med Höegh på mange spennende prosjekter. De setter alltid de beste ressurser tilgjengelig på prosjektene som bidrar til at hensynet til hver leietaker blir ivaretatt. Vi definerer gode løsninger sammen, så navigerer vi dere gjennom prosessen fra oppstart til ferdige kontorlokaler”

Tine Evju Hauger, PIL Interiørarkitektur & Design

Print